Wie is VM

Since

2003

Werkend aan diverse projecten, variërend van renovatie, transformatie, woning-, utiliteits- en industriebouw.

Ons Proces

Brainstorming & Intake

Met een eerste vrijblijvende kennismaking wordt geïnventariseerd wat de vraagstelling of wens van de klant is.

Research & Planning

Indien nodig wordt er een haalbaarheidsstudie verricht, met een budget raming en een planning voor het gehele bouwtraject.

Design & Refining

Het ontwerpproces loopt via diverse stadia, van schets-, voorlopig- tot definitief ontwerp. Na goedkeuring van het definitieve ontwerp wordt het ontwerp gereed gemaakt voor de bouwaanvraag.

Bouwmanagement

Middels advies en begeleiding geven wij sturing voor de aanbesteding en toezicht ten tijde van het bouwproces tot en met de oplevering. Dit geschiedt op basis van kennis, ervaring en de methodiek projectmatige werken.

Marc Vossen

Eigenaar / Senior Architect Adviseur

marc vossen vm architectuur

Als senior architect adviseur en visionair achter VMarchitectuur, brengt Marc meer dan twee decennia aan expertise en passie voor design samen. Met ruim twintig jaar als eigenaar van VMarchitectuur heeft Marc zich onderscheiden door zijn toewijding aan het omzetten van ideeën in tastbare werkelijkheid. Zijn onwrikbare toewijding aan innovatie en ongeëvenaarde vakmanschap vormt de kern van elk project dat we omarmen. Marc Vossen belichaamt de kernwaarden van creativiteit, precisie en klantgerichtheid die de essentie vormen van VMarchitectuur.